“Arbeidsrecht”

Arbeidsrecht? Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Een werknemer is iemand die zich er contractueel, dat wil zeggen door middel van een arbeidsovereenkomst toe verbindt onder het gezag van de werkgever te werken in ruil voor een loon. Het arbeidsrecht valt uiteen in het individueel en het collectief arbeidsrecht en vormt een integraal onderdeel van het sociaalrecht. Arbeidsrecht met Van Dinter Advocaat, dan komt u goed uit de startblokken.

Advocaat Van Dinter is er niet slechts om een hoog opgelopen conflict voor de rechter uit te vechten. Tijdens de emotionele momenten treedt Van Dinter Advocaat vooral ook op als een adviseur. In het geval van een ontslag werkt Van Dinter Advocaat oplossingsgericht en treedt niet-escalerend op naar eventuele tegenpartijen. Op deze wijze wordt er voor gewaakt, dat u alle zaken op een eerlijke en goede manier kunt regelen.

arbeidsrecht-vandinter.pro

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is rechtsgebied waarin vaak wijzigingen worden doorgevoerd. Dat kan voor zowel werkgever als werknemer grote gevolgen hebben. Het op tijd inschakelen van Van Dinter Advocaat kan veel en langdurig leed voorkomen. Dit geldt zowel voor situaties waarbij een overeenkomst aangegaan wordt, als bij die waarin een conflict dreigt te ontstaan.

Van Dinter Advocaat zorgt voor verstandige bemiddeling en afhandeling van arbeidsconflicten. Hierbij wordt in eerste instantie altijd vanuit een nieuwe invalshoek bekeken of beide partijen nog ‘on speaking terms’ kunnen worden gebracht. Is dit niet het geval dan is het goed te weten dat Van Dinter Advocaat tot het uiterste zal gaan om uw positie veilig te stellen en uw recht te waarborgen.

Persoonlijke aandacht voor de persoon achter een juridisch probleem is belangrijk. Een probleem komt meestal niet uit de lucht vallen (inleven) en achter een probleem kan een ander probleem zitten (meeleven) die (soms) ook opgelost kan worden, zodat de cliënt ook weer ‘verder’ kan leven. Bent u op zoek naar hulp bij ontslag? Neem dan contact op met Van Dinter Advocaat.

– Arbeidsrecht –

Bekijk hier het Team van Van Dinter Advocaat KLIK HIER

Actualiteiten

Corona virus (covid-19) kantoor update

Met ingang van 16 maart 2020 tot 1 juni 2020 werken wij  zo veel mogelijk vanuit huis zoals door de overheid wordt aangeraden om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan.  Persoonlijk contact met onze cliënten moeten we helaas de komende weken tot een minimum / tot nihil beperken.    U kunt ons […]

Pinnen is bij ons kantoor mogelijk!

Met ingang van 15 november 2017 is het bij ons kantoor mogelijk om (een gedeelte van) uw factuur direct te betalen. Wij maken hiervoor gebruik van een mobiel pin-automaat. Wij streven ernaar om onze intakegesprekken binnen 24 uur in te plannen. Doordat u nu ook (een gedeelte) van uw factuur gelijk kunt betalen, kunnen wij […]

Hond op kantoor komt baasje duur te staan

De klachten bij de 31-jarige werkneemster begonnen een jaar geleden toen de husky voor het eerst mee naar kantoor kwam. Zijn baasje nam hem mee omdat hij niet alleen thuis kon zijn. Na een halfjaar liepen de gezondheidsklachten zo erg op, dat ze zich vaak ziek moest melden. Allergisch voor de hond Om te bevestigen […]

Een “ABC-advocaat” voor zowel particulieren als ondernemers!

  • A - arbeidsrecht (transitievergoeding), ambtenarenrecht, algemene voorwaarden
  • B - bestuurs- & bedrijfsrecht
  • C - algemeen civiele zaken zoals: contractenrecht, familierecht, burenrecht, sociaal zekerheidsrecht, consumentenrecht en huurrecht.

In bepaalde gevallen staat ons kantoor u ook bij op het gebied van het strafrecht.

© Copyright - Lisettevandinter.pro Website & SEO door Swartwebdesign