“Echtscheiding”

Echtscheiding? U wilt gaan scheiden of uw partner wil van u scheiden? Waar uw trouwdag waarschijnlijk de mooiste dag in uw leven was, is het nemen van dit besluit één van de moeilijkste momenten. Gedurende deze vaak emotionele periode moeten veel zaken worden geregeld. Niet alleen op financieel gebied, ook mogelijk met betrekking tot de woning en zeker niet in de laatste plaats met betrekking tot uw kinderen. Het is verstandig reeds in een vroeg stadium contact op te nemen voor een Echtscheiding  met Van Dinter Advocaat. Uitsluitend een advocaat kan voor en met u de echtscheidingsprocedure bij de rechtbank doorlopen.

Advocaat Van Dinter is er niet slechts om een hoog opgelopen conflict voor de rechter uit te vechten. Tijdens de emotionele momenten treedt Van Dinter Advocaat vooral ook op als een adviseur. In het geval van een echtscheiding werkt Van Dinter Advocaat oplossingsgericht en treedt niet-escalerend op naar eventuele tegenpartijen. Op deze wijze wordt er voor gewaakt, dat u alle zaken van omgangsregeling voor de kinderen tot verdeling van de goederen op een eerlijke en goede manier kunt regelen.

echtscheiding-rotterdam-vandinteradvocaat

Echtscheiding

Als u gaat trouwen denkt u waarschijnlijk niet direct aan een advocaat. Toch kan ook nu Van Dinter Advocaat u met een gedegen advies omtrent bijvoorbeeld de huwelijkse voorwaarden van dienst zijn.

Persoonlijke aandacht voor de persoon achter een juridisch probleem is belangrijk. Een probleem komt meestal niet uit de lucht vallen (inleven) en achter een probleem kan een ander probleem zitten (meeleven) die (soms) ook opgelost kan worden, zodat de cliënt ook weer ‘verder’ kan leven.

– Echtscheiding –

Bekijk hier het Team van Van Dinter Advocaat KLIK HIER

Actualiteiten

Corona virus (covid-19) kantoor update

Met ingang van 16 maart 2020 tot 1 juni 2020 werken wij  zo veel mogelijk vanuit huis zoals door de overheid wordt aangeraden om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan.  Persoonlijk contact met onze cliënten moeten we helaas de komende weken tot een minimum / tot nihil beperken.    U kunt ons […]

Pinnen is bij ons kantoor mogelijk!

Met ingang van 15 november 2017 is het bij ons kantoor mogelijk om (een gedeelte van) uw factuur direct te betalen. Wij maken hiervoor gebruik van een mobiel pin-automaat. Wij streven ernaar om onze intakegesprekken binnen 24 uur in te plannen. Doordat u nu ook (een gedeelte) van uw factuur gelijk kunt betalen, kunnen wij […]

Hond op kantoor komt baasje duur te staan

De klachten bij de 31-jarige werkneemster begonnen een jaar geleden toen de husky voor het eerst mee naar kantoor kwam. Zijn baasje nam hem mee omdat hij niet alleen thuis kon zijn. Na een halfjaar liepen de gezondheidsklachten zo erg op, dat ze zich vaak ziek moest melden. Allergisch voor de hond Om te bevestigen […]

Een “ABC-advocaat” voor zowel particulieren als ondernemers!

  • A - arbeidsrecht (transitievergoeding), ambtenarenrecht, algemene voorwaarden
  • B - bestuurs- & bedrijfsrecht
  • C - algemeen civiele zaken zoals: contractenrecht, familierecht, burenrecht, sociaal zekerheidsrecht, consumentenrecht en huurrecht.

In bepaalde gevallen staat ons kantoor u ook bij op het gebied van het strafrecht.

© Copyright - Lisettevandinter.pro Website & SEO door Swartwebdesign