“Van Dinter Advocaat”

Huurrecht Rotterdam

Bent u in conflict met uw huurder of uw verhuurder en komt u er zelf niet meer uit? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van een huurrecht advocaat. Advocatenkantoor van Dinter helpt u graag uw conflict met uw huurder of verhuurder op de juiste manier op te lossen. Huurrecht Rotterdam.

Wat is huurrecht?

Huurrecht is een onderdeel van het burgerlijk recht. Deze vorm van recht houdt zich bezig met de huurovereenkomst. Als huurder krijgt u te maken met huurrecht, maar als verhuurder van een woning, bedrijfspand of ander object kunt u ook met huurrecht te maken krijgen.

Huurrecht Rotterdam

Huurrecht Rotterdam


Conflicten in het huurrecht

Als er geen problemen zijn tussen de huurder en de verhuurder, komen beide partijen niet actief in aanraking met het huurrecht. Ontstaat er wel een conflict, dan kan juridische bijstand door Advocatenkantoor van Dinter uitkomst bieden.

Als huurder kunt u bijvoorbeeld in conflict komen met uw huurder als uw woning of bedrijfspand niet goed onderhouden wordt. Ook kunt u in conflict komen als uw verhuurder u illegaal op straat wil zetten. Als verhuurder kunt u in conflict komen met uw huurder als deze partij de huur niet betaalt. Ook kunt u in conflict komen als de huurder schade aanbrengt aan uw eigendom en deze schade weigert te vergoeden.

Een huurrecht advocaat inhuren

Bent u in conflict met uw huurder of verhuurder en komt u hier zelf niet meer uit? Maak dan gebruik van de expertise van een huurrecht advocaat. Advocatenkantoor van Dinter helpt u graag om op de juiste manier uit uw vervelende conflict met uw huurder of verhuurder te komen.

Mr. Lisette van Dinter en haar partners proberen een procedure altijd te voorkomen. Lukt dit niet? Dan schroomt uw advocaat niet om uw procedure bij de rechter aanhangig te maken.

Gratis kennis maken? Neem contact op

Wilt u gratis kennis maken met de advocaten van Advocatenkantoor van Dinter? Neem dan contact op en plan een gratis kennismakingsgesprek in. Dit gesprek duurt 30 minuten en geeft u niet alleen de mogelijkheid om uw conflict voor te leggen aan een expert, maar ook om kennis te maken met de advocaat die u mogelijk in uw conflict gaat ondersteunen.

Voor Nieuws, klik hier.

– Huurrecht Rotterdam –

Bekijk hier het Team van Van Dinter Advocaat KLIK HIER

Actualiteiten

Corona virus (covid-19) kantoor update

Met ingang van 16 maart 2020 tot 1 juni 2020 werken wij  zo veel mogelijk vanuit huis zoals door de overheid wordt aangeraden om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan.  Persoonlijk contact met onze cliënten moeten we helaas de komende weken tot een minimum / tot nihil beperken.    U kunt ons […]

Pinnen is bij ons kantoor mogelijk!

Met ingang van 15 november 2017 is het bij ons kantoor mogelijk om (een gedeelte van) uw factuur direct te betalen. Wij maken hiervoor gebruik van een mobiel pin-automaat. Wij streven ernaar om onze intakegesprekken binnen 24 uur in te plannen. Doordat u nu ook (een gedeelte) van uw factuur gelijk kunt betalen, kunnen wij […]

Hond op kantoor komt baasje duur te staan

De klachten bij de 31-jarige werkneemster begonnen een jaar geleden toen de husky voor het eerst mee naar kantoor kwam. Zijn baasje nam hem mee omdat hij niet alleen thuis kon zijn. Na een halfjaar liepen de gezondheidsklachten zo erg op, dat ze zich vaak ziek moest melden. Allergisch voor de hond Om te bevestigen […]

Een “ABC-advocaat” voor zowel particulieren als ondernemers!

  • A - arbeidsrecht (transitievergoeding), ambtenarenrecht, algemene voorwaarden
  • B - bestuurs- & bedrijfsrecht
  • C - algemeen civiele zaken zoals: contractenrecht, familierecht, burenrecht, sociaal zekerheidsrecht, consumentenrecht en huurrecht.

In bepaalde gevallen staat ons kantoor u ook bij op het gebied van het strafrecht.

© Copyright - Lisettevandinter.pro Website & SEO door Swartwebdesign