Lisette van Dinter
advocaat

Advocaat & mama van Harvey van bijna vier jaar en Feline van een half jaar. Ik ben zelf ook gescheiden en ben met Harvey in de omgeving van Rotterdam gaan wonen. Tegenwoordig woon ik samen met Darryll en hebben wij onze dochter mogen krijgen. Met zijn vieren vormen wij een samengesteld gezin, die met veel plezier in onze vrije tijd monsters knutselt en (Halloween/kerst)feest(en) viert. Na mijn afstuderen in 2006 aan de Erasmus universiteit heb ik een aantal jaar voor verschillende (overheids)instanties gewerkt. Na mijn overstap naar de advocatuur, ben ik in 2003 mijn eigen advocatenkantoor ‘op’ Rotterdam-Zuid begonnen. 

Bianca van Rooijen
allround medewerker

Ik ben 42 jaar. Sinds 2003 ben ik gelukkig getrouwd met Ramon van Rooijen en wij hebben 2 zoons, Nick van 18 en Jamie van 15 jaar. Een druk, levendig maar vooral gezellig gezin. Geboren en getogen in Rotterdam en nu woonachtig in de nabijheid van Rotterdam. 

Ik onderneem graag dingen met mijn gezin van een vakantie, uitje, gezellig uit eten tot een avondje naar de film. Dit is soms lastig plannen met 2 pubers met hun school, sporten en bijbaantjes, maar uiteindelijk komt het altijd goed en genieten we er des te meer van. 

Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam voor Advocatenkantoor Van Dinter, als allround medewerker, een leuke, leerzame & afwisselende baan. 

In mijn nabije omgeving heb ik van dichtbij meegemaakt dat een echtscheiding een heftige en emotionele tijd is, voor de (ex) partners maar zeker ook voor de kinderen. 

Gracian Molendijk 

Gracian zit nog op de middelbare school en helpt ons bij het digitaliseren van nagenoeg een decennium aan juridische documenten. Gracian woont ook in de omgeving van Rotterdam, bij zijn ouders en broertje. Hij heeft een gevarieerde muziekkeuze van Pink Floyd tot Chuck Berry en speelt gitaar.