Advocatenkantoor van Dinter

Ik kende Lisette reeds vanuit een andere hoedanigheid en heb geen moment geaarzeld om haar weer te benaderen toen ik in conflict kwam met mijn werkgever.

Bij het ontbinden van mijn arbeidsovereenkomst stelde mijn toenmalige werkgever zich op het standpunt dat over de resterende periode, tot het einde van de ao, zij zich kon permitteren om geen openstaande overuren en vakantie-uren uit te betalen. Om de de druk verder op te voeren en mij murw te maken ging de werkgever ook de maandelijkse salarisuitbetaling traineren. Dit was het moment voor mij om Lisette om hulp te vragen.

Na het dossier bestudeerd te hebben heeft Lisette in duidelijke en niet mis te verstane bewoordingen, zeer overtuigend en standvastig de werkgever erop gewezen dat deze onrechtmatig handelde.
Twee zeer uitgesproken e-mails naar de werkgever waren voldoende om deze ervan te overtuigen dat vechten tegen Lisette in deze zaak voor hun niet tot succes zou leiden.

Binnen de kortste keren voldeed de werkgever aan al haar verplichtingen (en zelfs meer) en was deze zaak opgelost.

Ik kan Lisette van harte aanbevelen als je in de situatie komt dat je de (vaak ongelijke) strijd aan moet gaan met je werkgever.

Michelle Meerhof
Ben geholpen  door Lisette van Dinter advocaat
Heeft me bijgestaan bij mijn rechtszaak wist heel goed wat ze deed en hoe ze het deed ze wist goed de feiten van de zaak te benoemen en was enorm goed door haar gesteund een hele goede advocaat.
Een positief en goed persoon komt met hele goede bewijzen en vecht voor je was enorm blij om zo goede advocaat te hebben en persoon wist ze je goed gerust te stellen een topper.

Zal haar met elke zaak inhuren geen spijt van en heel blij mee ik raad haar heel erg aan er is geen betere dan haar als advocaat.
Jordi

Ik heb Lisette van Dinter van ‘advocatenkantoor van Dinter’ een aantal jaren geleden leren kennen via mijn netwerk. Ik voelde meteen een klik door de manier waarop Lisette zaken aanpakt. Ik zou haast zeggen “op z’n Rotterdams”. Lisette communiceert heel duidelijk én op het niveau van haar cliënt.

Je voelt je begrepen.

In de loop van de jaren heb ik contact gehouden met Lisette en onlangs heeft Lisette voor mij een zaak gedaan met een vordering boven de € 10.000,00. Lisette werkt met veel specialisten samen en zo ook in deze zaak. Uiteindelijk is er beslag gelegd op de bankrekening van mijn tegenpartij waarop diverse reacties kwamen van de advocaat van de tegenpartij. Lisette heeft deze advocaat kort en  bondig duidelijk gemaakt hoe de vork in de steel zat en dat haar cliënt er beter aan zou doen om te gaan betalen. Dit is dan ook binnen 2 weken gebeurd. Ik kan iedereen Lisette aanraden op het gebied van haar kennis van de advocatuur en ook omdat het een ontzettend leuk mens is.

Marcel Oostrom

Directeur
Catermaat

Vanaf het eerste moment dat ik bij Lisette was was er gelijk een klik en voelde mij op mijn gemak. Ik wist gelijk wat ik aan haar had  en zonder haar was het me niet gelukt om te krijgen waar ik recht op had nl.; achterstallig loon en vakantiegeld. Toen ik door de bomen het bos niet meer zag heeft Lisette mij duidelijk en waardevol advies gegeven. 

Lisette is een echte pitbull eenmaal vast laat zij niet meer los!!

Bewonderenswaardig! Lisette en natuurlijk het hele team nogmaals bedankt.

Senada

Wij hebben de afgelopen jaren veel meegemaakt met de Sociale Dienst die mij een boete oplegde en mijn uitkering stop zette voor iets wat ik niet bewust had gedaan.

Ik had veel aan je hulp, advies, steun en doorzettingsvermogen.

Om tot het eind door te gaan en te geloven in mij en vooral in het Nederlandse rechtssysteem. Gelukkig hebben we uiteindelijk bij de hoogste rechter gelijk gekregen!

Thuisblijf moeder

Lisette heeft mij enorm goed geholpen bij het tot stand komen van mijn vaststellingsovereenkomst. Er was een hoge tijdsdruk en wij hadden te maken met drie verschillende partijen binnen mijn voormalige werkgever.

Lisette hield haar hoofd koel.

Zij wist steeds op tijd actie te ondernemen. Zonder Lisette was het mij niet gelukt om nog voor kerst de vaststellingsovereenkomst afgerond te hebben. Lisette, bedankt!

Ineke Kloos
Docent Hogeschool Rotterdam

Jacqueline Vink  

“In spijkerbroek als het kan, in Toga als het moet!” is het motto van advocate Lisette van Dinter. En dat klopt!
Ik kwam bij Advocatenkantoor van Dinter met een zakelijk verzoek; het uitwerken van de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf.
Lisette zocht echter eerst naar de persoon achter het bedrijf.
Zo kreeg ik niet alleen de juiste voorwaarden voor het bedrijf, maar ook een heel waardevol advies als mens.

Lisette van Dinter is als mens en advocaat absoluut een aanbeveling waard!

Jacqueline Vink
Jacqueline Vink Interieurontwerp

Karlien Veldhuizen

Lisette is punctueel, duidelijk en helder in haar adviezen. Ze heeft me snel en goed geholpen met een juridisch vraagstuk. Naast haar professionaliteit ken ik haar als een ambitieus, vriendelijk en spontaan mens.

Karlien Veldhuizen
Social entrepreneur & Trainer / Lecturer at the University of Applied Sciences

Endo Roelofsma

“Ik ben haar dankbaar. Lisette heeft mij een aantal keer van zeer goede adviezen kunnen voorzien. Op momenten dat je zelf het overzicht dreigt te verliezen of jurische imput nodig hebt, staat Lisette altijd voor je klaar en is de rust zelve. Over het arbeids- en ontslagrecht kan zij je alles vertellen. Ik zal haar advies en kunde dan ook blijven inschakelen”.

Endo Roelofsma
Architect & 3D-Ingenieur | Projectcoördinator | Bouwplantoetser (Bouwbesluit, Bouwfysica & Brandveiligheid)

Wilma Cuppen-van de Kerkhof

Lisette, is een vrouw die persoonlijke aandacht heeft voor problemen.
Ze probeert zoveel mogelijk goede feedback en adviezen te geven op je vragen. Ik ga er vanuit dat ze voor allerlei mensen veel kan betekenen. Ik wens haar veel kracht en succes toe in haar loopbaan.
Met dank voor de prettige samenwerking.

Wilma Cuppen-van de Kerkhof
Typiste/administratief medewerkster bij Catharina Ziekenhuis Eindhoven

© Copyright - Lisettevandinter.pro Website & SEO door Swartwebdesign